Velkommen til Socialenheden, hvor vi er stolte af at tilbyde høj kvalitets socialpædagogiske og sundhedsfaglige vikarydelser. Vores mål er at sikre, at institutioner, kommuner og private får den nødvendige støtte fra kompetente og pålidelige vikarer. Vi har specialiseret os i at levere kvalificerede medarbejdere, der kan gøre en reel forskel i menneskers liv.

Hvad er Socialenheden?

Socialenheden er et anerkendt vikarbureau, der har fokus på at levere socialpædagogiske og sundhedsfaglige vikarer til hele landet. Vores vikarer er uddannede og erfarne inden for deres respektive områder, hvilket sikrer, at de kan levere høj kvalitet i deres arbejde. Vi arbejder tæt sammen med en lang række institutioner og kommuner for at sikre, at vi altid kan tilbyde den rette løsning. Vi er at finde i Jylland, Fyn og på Sjælland.

Hvorfor vælge Socialenheden?

  1. Erfarne og uddannede vikarer:
    Vi sikrer, at alle vores vikarer har de nødvendige kvalifikationer og erfaringer for at kunne yde optimal støtte. Vores team består af socialpædagoger, pædagoger, lærere, sygeplejersker, SOSU-assistenter og pædagogmedhjælpere, der alle er klar til at træde til, når behovet opstår.
  2. Fleksible løsninger:
    Uanset om du har brug for akut vikarhjælp eller planlægger længerevarende ansættelser, kan Socialenheden tilpasse sig dine behov. Vi tilbyder fleksible løsninger, der matcher dine specifikke krav.
  3. Høj kvalitet og sikkerhed:
    Vi lægger stor vægt på kvalitet og sikkerhed i vores vikarydelser. Alle vores vikarer gennemgår en grundig screening og baggrundstjek, så du kan være sikker på, at du får den bedste støtte.
  4. Tilgængelighed:
    Socialenheden er tilgængelig 24/7, hvilket betyder, at vi altid er klar til at levere den nødvendige hjælp, når du har brug for det. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne reagere hurtigt, og vi står klar til at assistere dig døgnet rundt 365 dage om året.

Konkurrencedygtige priser

Hos Socialenheden er vi ikke kun fokuseret på at levere høj kvalitet; vi er også stolte af at kunne tilbyde nogle af de skarpeste priser på markedet. Vi forstår, at budgetter kan være stramme, og derfor arbejder vi målrettet på at tilbyde konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores ydelser. Vores prisstruktur er gennemsigtig og fair, hvilket sikrer, at du får den bedste værdi for pengene.

Imponerende dækning i 2023

I 2023 har Socialenheden haft en bemærkelsesværdig evne til at dække over 98% af alle vagter, både akutte og planlagte. Denne imponerende statistik vidner om vores effektivitet og pålidelighed i at imødekomme dine vikarbehov. Uanset om det gælder hastesituationer eller planlagte fravær, kan du stole på, at vi leverer den nødvendige støtte hurtigt og effektivt.

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Socialenheden kan hjælpe dig med dine vikarbehov? Besøg vores hjemmeside Socialenheden eller ring til os på tlf. nr. 70605402. Vores team står klar til at besvare dine spørgsmål og finde den rette løsning for dig.

Afsluttende Bemærkninger

Socialenheden er din betroede partner, når det kommer til socialpædagogiske og sundhedsfaglige vikarydelser. Med vores fokus på kvalitet, fleksibilitet, konkurrencedygtige priser og enestående dækning kan du være sikker på, at du får den bedste støtte. Lad os hjælpe dig med at skabe trygge og støttende rammer for dem, der har brug for det.

Er du interesseret i at blive vikar i Socialenheden kan du i stedet læse nærmere her.